About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

8 responses

11 07 2011
Dan-Marius

Ma intreb in ce masura spune pagina ta de exemplu despre acest articol… http://www.dan-marius.ro/diverse/De_ce_nu_pot_avea_incredere_in_Sorin_Sotoc/MjY1Mg==/

11 07 2011
fb

ar fi neloial. desi eu insumi am rezerve personale in ceea ce il priveste…

24 10 2011
Andreea Ionescu

Ati avut cateva articole interesante care au disparut. V-a obligat cumva cineva din camarila bolovanului sa le stergeti?

25 10 2011
fb

nu, le-am transferat. impreuna cu un grup de “rebeli” le-am mutat pe: blogherila.blogspot.com site pe care imi permit sa va invit sa il parcurgeti. din pacate, la noi atmosfera este tot mai greu respirabila si aceasta mutare a fost necesara. contam pe discretia dvs. in ceea ce priveste autorii! sa auzim numai de bine, dinspre cei ce merita! am fost trup si suflet langa dvs. cant v-am vazut la tv, in acele momente dramatice. noi, nu trebuie sa cedam, trebuie sa ne tinem aproape unul de altul!

sarutam mainile, f budea.

23 01 2012
Andreea Ionescu

Buna ziua,

In primul rand va multumesc pentru articolele Dvs. si gandurile bune. In fiecare zi va citesc blogul si imi place. Sunt alaturi de Dvs. si numai problemele personale imi incetinesc actiunile de razbunare contra Luciei Varga, a lui Bolojan si Domocos. Pe partea mea am inceput si eu o mica vendeta, nu sunt jurnalist, dar incerc sa ma strecor. Vineri am vazut la TV un personaj in Piata Universitatii care seamana cu Cornel Popa. Va atasez articolul de pe blogul meu in care e si filmuletul respectiv. Sunt convinsa 99% ca este el. Cu toate acestea eu nu l-am mai vazut de 3,5 ani. Daca puteti sa verificati daca a lipsit vineri din Oradea (sambata stiu ca a fost in oras) sau daca aveti cum sa verificati imaginea poate va (ne) este de folos. Cu prietenie, Andreea Ionescu

23 01 2012
fb

am verificat. din pacate, nu e el. era un subiect, dar… daca nu e, nu e.

imi pare rau, dar nu ne lasam, nu-i asa!

cu prietenie f budea.

12 02 2013
florincuc2011

Salut, Florine, am incercat sa te adaug in lista pe Facebook, insa datorita regulilor lor stupide (mi-au sugerat prieteni si cidn am incercat sa ii adau am fost blocat sa mai adaug prieteni pe 30 de zile), asa ca te rog sa ma adaugi tu. Sunt intr-o situatie foarte stresanta si as dori sa iti trimit un material in legatura cu acest lucru, insa nu am nici o adresa de mail de la tine, iar pe Facebook..ti-am expicat care e situatia. Adresa mea de mail e florincuc2007@gmail.com. Astept un semn de la tine.
Florin Cuc

12 02 2013
fb

Servus, adresa mea de mail fbudea@yahoo.com dar trebuie sa stii ca nu mai lucrez in presa. daca pot sa iti fiu de folos… cu cele mai bune ganduri, f budea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: