Iancu, Base si cafeaua amara

16 09 2013

l-au huiduit pe presedinte la Tebea. de buna seama si-o merita. eu unul chiar nu pot sa pricep cum s-a facut de-a schimbat presedintele pozitia. din sustinator al mineritului, Base a devenit – peste noapte – un adversar al proiectului RMGC. o fi numa’ fiindca, zilele astea, asa da bine ori o fi deoarece Ponta s-a plasat de partea cealalta? pana la urma, oricum o iei nu e bine nicicum, tot politicianism se numeste. si, va place sau nu, e acelasi tipar ca si cel al USL. una zicem azi, alta facem maine, ipocriti pe paine!

eu stiu un lucru, daca ar trai Avram Iancu n-ar gusta deloc felul in care fac politica cei aflati azi in fruntea tarii. mai mult, sunt convins ca Iancu insusi ar fi in fruntea protestatarilor de la Cluj. el n-a tolerat ipocrizia, nici dubla masura. decat sa fie fals, ceea ce nu era, a ales sa piarda lupta cu viata. un exemplar sacrificiu!

in alta ordine de idei. am vazut un excelent documentar despre Rosia Montana. un inginer – goldist – explica, gura pacatosului… ca procesul de extractie a aurului e asemanator cu cel prin care ai scoate zaharul dintr-o cafea. cu alte cuvinte, ei cu zaharul si noi cu cafeaua amara. nici nu stie omul ce adevar a grait!

Advertisements

Actions

Information

2 responses

16 09 2013
corina

Ei hai, ca de ziua noastra, n-o sa ne facem viata amara, scotand zaharul din ea 🙂
LA MULTI ANI!

16 09 2013
corina

P.S. LA MULTI ANI!
si catelului! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: