pace, pace, intre…

16 05 2013

… Mang si Bodea

mi-e greu sa spun daca senatorul Cristian Bodea tine sa-si faca un nume in politica doar catarandu-se pe scheletul presedintelui PSD Bihor, Ioan Mang, sau se ia de ex-ministrul copy-paste asa de sanchi, fiindca vede ca mosu’ pune botu’. fapt este ca astia doi se au ca soarecele si pisica.

zilele astea, parca provocat, Mang s-a gasit spunand ca atitudinea critica a senatorului liberal fata de putere, din care – cica – si unul si celalalt fac parte, dauneaza atat guvernarii, cat si relatiilor din USL Bihor. dornic parca sa-l trimita la munca, vicele CJ Bihor i-a sugerat acidului senator liberal sa mai dea din coate, sa mai stoarca un ban de la ministrii PNL, in interesul judetului.

atat i-a trebuit parlamentarului care-si zice “caine rau”! stupefiant, Bodea a sarit sa precizeze ca el nu pupa nici dosuri de mana, nici dosuri de ministri, ca sa faca rost de bani, ca nu asta ar fi treaba parlamentarului. extrem de curioasa abordare, mai cu seama ca vine din zona echipei politice care, acum mai putin de un an, promitea, in campanie, ca au sa ne aduca banii cu sacul, de la Bucuresti!

aha, acuma, s-a schimbat modificarea!

ca Bodea nu primeste lectii de la Mang… il priveste! desi, putina cumintenie, poate un dram de respect, asa, ca de la tanar senator catre un om politic batran care ti-e si aliat, parca l-ar prinde mai bine pe atat de impetuosul liberal. sper sa gresesc, dar am impresia ca lui Bodea i s-a cam urcat la cap… parlamentarismul.

n-oi fi eu stalpul fan clubului Ioan Mang, dar nici chiar asa!

Or fi toti prosti, da’ bine ca e el destept…

PS

intr-o alta ordine de idei, doar doua-trei remarci:

          citesc ca CJ Bihor e pe spongi dar plateste 90.000 de euro pentru o strategie de dezvoltare,

          dupa stiinta mea s-au mai facut cel putin doua astfel de strategii dar, de pe urma lor, in Bihorul real, nu se vede mai nimic,

          mai bizar lucru e acela ca cei ce sunt azi la “comanda” Judetului ne-au cerut votul, au fost alesi si, acum, un an mai tarziu, se apuca sa isi faca o strategie. pana sa fie gata strategia se termina si mandatul! de unde ca tot tragerea de timp e cea mai buna tactica. mai ales cand esti demnitar de stat. aferim, boieri dumneavoastra!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: