discret austeritatea trecea

6 03 2013

dupa ce o anumita parte a presei ni l-a vandut drept un model de modestie, fiindca a trecut la la Renault la Logan, primarul Oradiei, Ilie Bolojan si-a tras masina demna de un ministru.

noul bolid al lui Bolojan face 90.000 de lei. altii n-au case atata de scumpe. dar inlocuirea autoturismului de serviciu era imperios necesara. nu fiindca masina cea veche era din 2006, ca nu e asa de mult, ci fiindca, in ultimii vreo patru ani, a tot facut pe drumuri suplimentare, de vreme ce titularul volanului, primul navetist al judetului, Ilie Bolojan, batea zilnic drumul de la Alesd la Oradea si retur. no, daca ne-o trebuit primar “de la tara”, amu suntem buni de plata!

pe langa astea, ati observat nu-i asa ca masinile au fost cumparate de OTL, nu de primarie. explicatia e cat se poate de simpla. teoretic e criza si, legal, e austeritate, asa administratia locala nu se putea impovara cu aceste cheltuieli. de unde se vede inca o data ca, portite se gasesc, atunci cand e vorba de confortul rutier al alesului si al directorilor din subordine sau de vreo imperioasa angajare la stat. ca austeritatea nu e decat praf in ochii alegatorilor si motiv numa’ bun sa dai afara indezirabili.

cateva lucruri sunt clare, noua masina a primarului nu ne ajuta cu nimic, n-o sa ne scada impozitele, nici macar n-o sa reduca pretul biletelor de tramvai si nici n-o sa-i duca mai optimisti acasa pe cei cativa functionari ai Primariei care, in aceste zile, sunt pe cale sa-si piarda slujbele. da’ credeti ca-i pasa? gurile rele soptesc ca-si face alta “casa”. salut pe cel ce intelege!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: