drama in metru contemporan

29 01 2013

ma vad nevoit ca, in numele corectitudinii politice, sa fac o precizare. pana la urma penelistii bihoreni si-au luat inima-n dinti si au depus doua amendamente la Legea Bugetului. au incalcat astfel ordinul dat de Victor Ponta, insa si-au mai spalat obrazul. cat de cat…

de ce spun doar “cat de cat”? fiindca cele doua amendamente inseamna 0,5 amendament pe parlamentar liberal bihorean. cam putin daca spui ca te preocupa binele judetului. despre cei de la PSD… “numai de bine”.

in paranteza fie spus, am fost intrebat, ironic, de un senator liberal bihorean daca cred ca ar trebui sa amendeze bugetul cu gramada? nu stiu. cred, totusi, ca mai sunt multe de facut in judetul asta si, in plus, pe vremea cand se aflau in opozitie, PNL si PSD, nu aveau greturi in a turna sute, mii, de amendamente in capul puterii de atunci, chipurile pentru propasirea natiei.

hai sa ridicam miza! hai sa facem pariu ca cele doua amendamente sunt “joc de glezna”. se cam stie care sunt proiectele “prinse” in Buget de guvernul Ponta iar autostrada si aeroportul n-au incaput pe lista.

e dramatic sa fii “parintele autostrazii Transilvania”, presedinte al CJ Bihor, membru de vaza al unui partid la putere si sa iti vezi proiectul de suflet lasat de izbeliste, tocmai de ai tai. centurile a doua orasele, aflate taman in fieful liberalilor, sunt doar o vaga consoloare pentru Cornel Popa. atat cat sa nu-i fie rusine sa mai scoata fata in lume. dar ma intreb ce-or zice pesedistii? primarii lor nu se prea pot lauda cu nimic.

si as mai vrea sa vad cum vor scoate liberalii camasa daca o sa le bata Ponta obrazul ca nu i-au respectat ukazul. dar asta e deja alta poveste…

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: