ce este frustrarea (mea)?

17 12 2012

fiindca ma tot tracaseaza unii sau unul cu comentarii, vadit rautacioase, in care – cel mai adesea – mi se reproseaza ca as fi un frustrat, recunosc, sunt!

voiam astazi sa scriu despre parlamentarii bihoreni care nici macar nu au catadicsit sa mearga sa isi ridice mandatele. cum trei dintre ei, adica udemeristii, au fost dusi la ceva mare sedinta de “partid”, hai sa zicem ca pot fi scosi din culpa. nu acelasi lucru l-as spune despre onorabilii Florian Bodog si Ioan Cupsa, de la USL. domnilor, absenta dumneavoastra e mai grava decat faptul de a nu fi fost prezenti la propria nunta! e o rusine sau, cum ar spune dl. Cupsa, o “murdarie”. e, pana la urma, dovada perfecta a deplinului dispret pe care cei doi il au fata de “misiunea” primita si de cei ce le-au dat-o. la ce te poti astepta din partea lor de acum incolo? pana una alta, sa constatam ca alesii s-au facut nedemni de increderea noastra, chiar inainte sa ajunga la Parlament.

dar sa revin la subiect. da, sunt un frustrat! de ce? o posibila si facila explicatie ar fi faptul ca traiesc in Romania, in aceasta Romanie prost asezata. dar supararea asta care e (si) a mea este explicata, mult mai bine decat as putea sa o fac eu, de doi oameni destepti, mai destepti decat cei care nu dorm de grija hibelor mele. acestora din urma le recomand articolul “Cine pleaca, cine ramane”, aparut in “Dilema veche”, nr. 461, pag. 22, sub semnatura lui Cezar Paul Badescu. el a readus in atentie o emisiune televizata din anul 2003, ce il avea ca protagonist pe Robert Ribciuc – roman, medaliat la Olimpiada Internationala de Matematica si absolvent al Universitatii Harvard. iata ce spunea, cu aproape zece ani in urma, Robert Ribciuc despre tara noastra: “Este extraordinar de dezamagitoare statura pigmeilor pe care-i intalnim in functii publice in Romania”. acum e clar de ce sunt frustrat?!

si, ca sa mergem mai departe, impreuna cu autorul textului, pe firul logic al povestii, trebuie sa precizam ca, azi, Robert Ribciuc este seful unei companii americane, dar in Romania nimeni nu a mai auzit de el. asta in vreme ce acela care il intervieva, in urma cu un deceniu, despre care autorul articolului isi aminteste ca “se remarca prin faptul ca dadea cu bata in balta si avea interventii stupide”, este o mare vedeta de pe malurile Dambovitei. se numeste Mihaaaaai Gadea!

sper ca ne-am inteles!

Advertisements

Actions

Information

One response

23 12 2012
Dan-Marius

haha
Nu-ti place traiul in tara asta? Pleaca. 🙂 Nu ai fi nici primul si nici ultimul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: