(a)facerea lumii

3 12 2012

orice s-ar spune uselistii stiu cum se castiga alegerile. chiar daca “stiinta” asta presupune sa puna la bataie toate resursele statului. cred ca d’aia le-a trebuit puterea, fiindca pedelistii nu prea stiau ce sa faca cu ea. si, fiindca puterea politica-i o curva, este firesc sa o posede cine stie sa o si f…oloseasca mai apasat.

despre ce e vorba? despre anuntul privind marirea salariilor angajatilor bugetari, cu 7,4%, incepand cu data de 1 decembrie 2012. vestea cea buna a fost data poporului cu exact o saptamana inaintea ultimei zile de campanie electorala. insa, lefurile marite vor fi incasate doar in ianuarie, o data cu plata muncii pentru ultima luna din acest an. mesajul, pe cat de subtil pe atat de mobilizator, e clar si cred ca rasuna vibrant in mintea alegatorilor cu slujba la stat: “votati USL si veti avea salarii mai mari cu 7.4%! nu votati, nu se stie…”. si, cum 7.4% e mai mult decat nimic, reactia aligatorului bugetaro-pavlovian este mai mult decat previzibila. un sondaj electoral serios, realizat pe 9 decembrie, ar demonstra – sunt convins – ca 99,9% dintre bugetari au votat USL. si uite asa se face si majoritatea ce-au pohtit!

degeaba se lamenteaza pedelistii ca, daca ar fi ramas ei la putere, ar fi facut la fel. painea si cutitul sunt la USL si ei chiar stiu sa le foloseasca. nu-mi convine, da fotbalu-i pe goluri si alegerile pe voturi. de ce sa le furi, cand ai mijloace – e drept nu tocmai ortodoxe – sa le cumperi?

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: