cand l-au bagat pe Dumnezeu in USL-eu

20 11 2012

intr-o duminica. chiar in duminica asta! la una din bisericile ortodoxe din cartierul Rogerius, tinut-a slujba nimeni altul decat diaconul-secretar de stat, Marcel Bolos.

scopul serviciului, cu adevarat divin, nu a fost inaltarea spirituala si sufleteasca a credinciosilor ci o campanie electorala aproape fatisa.

printre participanti se afla, eveniment rarisim spun enoriasii, candidatul USL, Ioan Cupsa.

e drept ca, poate pentru a nu intra in conflict direct cu deciziile Patriarhiei – care a interzis explicit orice forma de campanie electorala in biserici, diaconul Marcel n-a pomenit numele credinciosului de duminica, omul ce face parte din acelasi partid care l-a promovat pe el in functia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii. anuntul ca “printre noi se afla si un candidat…” ar fi trebuit sa fie suficient. dar, se vede treaba, n-a fost.

asa s-a facut ca, la sfarsitul slujbei, omul trimis, ca moastele partidului, spre evlavioasa inchinare de catre uselisti, s-a trezit cam stingher, pe scarile lacasului, unde sarmanul s-ar fi asteptat ca, la randul sau, sa primeasca blagoslovenia enoriasilor.

daca ar da mai des pe acolo, nu doar in campanie, desigur ar avea mai mult succes… poate data viitoare.

Advertisements

Actions

Information

2 responses

20 11 2012
Oradean

diaconul-secretar de stat, Marcel Bolos a inaugurat si Cemtrul de Zi pentru bolnavii cu Scleroza Multipla din Bihor. O investitie de 700.000 de euro (sapte sute de mii de euro), proiect care a inceput cand era director in Primaria Oradea. Tare tind sa cred Florine ca ura acumulata in sufletul tau imediat ce ai plecat de la Bihoreanul iti incetoseaza ochii. Asta sau contractele, lasa-ma sa le zic asa, facute de tine cu administratia Filip. Nici mie nu-mi convin multe, dar nu scuip doar de dragul de-a scuipa. Esti penibil!

21 11 2012
fb

Anonimule,
ai tupeu sa vorbesti despre “contracte”, sub protectia unui pseudonim!dovedeste sau taci!
stiu, din surse verificate, de la oameni care au fost de fata la eveniment, ca slujba despre care am scris chiar a avut loc.
in ceea ce priveste investitia, bravo lui! in fond, persoana vizata nu era neaparat dl. Marcel Bolos, desi cu implicarea bisericii in campania electorala nu pot sa fiu de acord, chiar daca domnia sa ar inaugura proiecte de 7. 000.0000.000.000 de euro.
iritarea de a vedea tara asta condusa de impostori si politruci imi “incetoseaza” mintea, da! la fel cum cei, asemeni tie, care “poarta vorbe” pe care nu le pot proba imi intuneca orizontul…
cat despre penibilitate… eu am cel putin demnitatea de a semna cand “scuip”, precum spui dumneata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: