Pop(ulisme)

7 09 2012

mereu tanara speranta a politicii locale, prefectul Claudiu Pop, pare ca tine cu tot dinadinsul sa se remarce la categoria populism sadea.

va mai amintiti de vremurile electorale in care Suuper-Bolo, primarul de azi al Oradiei, Ilie Bolojan, se lua la tranta, desigur la figurat, cu Super-Constructorul, ambitiosul dar inconsistentul om de afaceri Calin Raita?

acum comicsurile politicii locale s-au ales cu un nou erou de poveste, se numeste Super-Hingherul, dar in actul sau de identitate scrie Claudiu Pop, iar dupa fisa postului cica ar fi prefect.

amintindu-mi de o mai veche declaratie de presa in care acelasi personaj se declara ingrijorat de soarta “zecilor de mii de oradeni care dorm sub poduri”, azi nu pot decat sa ma crucesc in fata celei mai recente demonstratii de populism apartinand aceluiasi C.P.

intrebat ce crede despre decizia municipalitatii privind eutanasierea cainilor fara stapan, prefectul judetului Bihor a incercat sa fie, vorba aceea, “impartial ca tot romanul”. insa, cum a simtit nevoia irepresibila de a-si dovedi atasamentul fata de aliatul uselist de la Primaria Oradea, Pop a comis-o.

“Nu voi accepta ca un cetatean sa fie atacat de vreun caine”, a spus stralucitul nostru prefect.

de vreo doua zile, cam cat a trecut de cand i-a zburat porumbelul pe gura, vreo 20-30 de cetateni romani, din Bihor si de pe aiurea, au fost atacati de caini. vi-l imaginati pe prefect, in rolul mult mai celebrului Cezar imblanzitorul (de la Animal Planet), plonjand protector ca un personaj de benzi desenate intre patrupedul turbat si sarmanul cetatean amenintat?! el nu accepta asa ceva si trebuie sa intevina spre binele natiunii. asta e politica partidului. USL face orice pentru cetateni, daca e nevoie se lasa muscat si de turul pantalonilor…

putina retinere si ceva mai mult bun simt ar face adevarate minuni pentru cariera politca, inca promitatoare, a inca foarte tanarului si ambitiosului politician C.P.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: