I-am numarat!

17 08 2012

daca tot ma aflam prin zona si fiindca draguta noastra administratie are oarece antecedente, mi-am luat libertatea de a inventaria copacii din dosul abc-ului aflat la capatul podului Dacia, cel abia facut una cu pamantul de municipalitate. sunt 29 de bucati, mai mari sau mai mici, pe numarate si fotografiate.

acum sa vedem cum se va tine de cuvant stimabilul Beltechi, directorul AIO, cel care a declarat public ca, pentru a i se mai face inca o banda celebrei turbogiratii din Piata Independentei, nu va fi taiat niciun copac.

nu cred ca trebuie sa fii mare inginer ca sa vezi ca, daca toti copacii raman in picioare, asa cum a promis directorul, nu prea e loc pe unde sa se traga drumul cel nou. nici trotuarul nu pare destul de larg pentru asta! asa ca ne putem astepta ca Primaria sa isi calce cuvantul dat. nici nu ar fi pentru prima oara. uite d’aia am numarat copacii, ca sa-i pazim pe domniile lor de pacat!

colaterale:

1. ce se mai pricepe Selina la toate! daca pana acum favoritii primarului Ilie Bolojan ne-au facut: case, drumuri, ba chiar si parcuri, zielele trecute – deh, la nevoie! – oamenii lui Beni Rus au invatat sa si demoleze. nu poate fi asa de greu. e cam cum construiesc ei, numa’ invers. cine altcineva putea sa puna la pamant mica afacere de familie care statea in calea celei mai mari porcarii, cea careia ne-am obisnuit sa-i spunem turbogiratie, cine daca nu Selina?

2. cica se pregateste tunderea, la ras, a zonei centrale. startul lucrarilor se va da chiar in fata teatrului, sa fie public, sa fie popor, sa fie circ! marele luptator ecologist de altadata, Ana Marossy, a incuviintat o parte a lucrarilor. e de necrezut. cum se lasa dupa vanturile ce bat din primarie pana si caracterele cele mai tari! e trist. si la fel de trist este ca, dintre toti aceia care acum vreo patru ani il injurau pe Mihai Groza, cel care s-a apucat intr-o zi de 1 Mai sa taie, pe furate, copaceii din Piata Unirii, azi nu mai e nimeni sa spuna “NU”. au plecat ori s-au plecat? ce pacat!

3. daca ar fi cine sa i-o spuna, ce misto ar fi o anti-campanie pe aceasta tema, desfasurata sub lozinca: Ilie, taie-o!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: