dincolo de lehamite

20 07 2012

ce se intampla azi la noi depaseste cele mai inalte culmi ale nesimtirii.

l-au mazilit pe Mihai Groza, candidatul PDL pentru functia de primar al Oradiei, de la sefia regionalei Hidroelectrica. ei si? nu o sa planga nimeni dupa el, departe de mine gandul sa o fac eu…

dar pe cine au pus? pe nimeni altul decat pe tovarasul de viata al doamnei deputat Lucia Varga! pentru care merite?! desigur pentru acelea de a fi sotul doamnei la Putere.

cica, Groza a fost schimbat fiindca s-a implicat politic, adica pentru ca a candidat la Primarie. deci, cum s-ar spune, mai nou, exercitarea “dreptului de a alege si de a fi ales” se pedepseste!!!

si unii ii spun Europei ca ne indreptam spre cele mai inalte culmi ale democratiei. ma intreb cand urmeaza ca fostii candidati sa fie chiar arestati. nu radeti, nu bat campii, ziua aceea nu e departe. USL a depus o plangere penala impotriva a 15 capi pedelisti, cu Basescu in frunte. argumentul e de-a dreptul stalinist, vezi Doamne, au vorbit de rau Romania in afara tarii.

eu zic sa-i lege chiar inainte de 29 iulie. ba sa-i execute chiar. sunt prea multi pedelisti in tara asta si ma tem ca eu, un umil ziarist ajuns somer, nu am sa mai am onoarea de a deveni un viitor detinut politic. va rog! oricum nu-mi mai vad rostul pe aici.

nu s-a uitat, sper, momentul de un penibil absolut, in care Adrian Nastase aparea la o gazeta in compania marilor si adevaratilor detinuti politici. acesta e momentul adevarului. doar ca lista noilor detinuti politici e alta decat cea pe care figura fostul premier.

PS: nota bene! “inculpatii” nu au injurat Romania, i-au criticat doar pe conducatorii ei vremelnici. doar ca acestia din urma se cred deja fixati in posteritate, parte a patrimoniului national, inainte de a binemerita aceasta onoare. niste lupi flamanzi…

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: