viitor de aur…

18 07 2012

… presa noastra are!

“Romania libera” prezinta cazul unui angajat al agentiei de presa “Agerpres” care a fost informat oficial ca, de acum incolo, nu va mai “acoperi” subiectele legate de activitatea Guvernului.

sanctiunea vine dupa ce jurnalistul a cerut, in scris, amanunte cu privire la activitatea generalului Wesley Clark in Romania. fostul sef de stat major al armatei SUA a devenit recent consilier pe probleme economice si de securitate al premierului Victor Ponta. jurnalistul ar fi vrut sa afle care  sunt atributiunile si beneficiile militarului american, insa nu a primit niciun raspuns din partea Executivului.

surse din interiorul agentiei de presa oficiale a Romaniei, aflata in subordinea Parlamentului, spun ca a devenit aproape o regula ca, daca pui intrebari incomode, acolo unde nu trebuie, risti sa fii sanctionat profesional.

eu unul m-as astepta sa sara, iar, Europa in sus si sa-i bata obrazul lui Victor Ponta ori lui Crin Antonescu. dar poate ca cea de-a patra putere in stat nu e la fel de importanta ca si a… aia, Justitia.

va spun eu, vin vremuri grele!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: