rectificări necesare

20 05 2011

vicepreşedintele Parlamentului European, Tokes Laszlo n-a fost angajat la Securitate, adică n-a fost ofiţer, nici măcar căprar! el a fost angajat al Securităţii, fiindcă aşa cum spune chiar domnia sa că este posibil, poliţia politică a făcut presiuni asupra episcopului reformat de la Oradea pentru încadrearea sa în cadrul Eparhiei. clar, da?!

Tokes n-a făcut poliţie politică, cel puţin aşa reiese din adeverinţa de bună purtate pe care i-a dat-o CNSAS.

dacă luăm de bun ce zice CNSAS-ul, că ei ştie!, cum se explică următoarele documente. NB! excelenţa sa vicepreşedintele Parlamentului European a şi recunoscut, probabil într-un moment de slăbiciune că a semnat un angajament faţă de Securitate.

dacă pentru ceva destul de asemănător Dan Voiculescu a fost declarat turnător şi colaborator, cum se explică oare verdictul CNSAS în cazul Tokes. o fi discriminare pozitivă?


Actions

Information

One response

20 05 2011
Ziaristul Florin Budea nu a scapat de bantuiala lui Laszlo Tokes. Vicepresedintele PE a facut recurs in Procesul “Angajatul Securitatii”. DOC | Ziarişti Online

[…] mai face si niste rectificări necesare in care prezinta documente ale colaborarii lui Tokes cu Securitatea, publicate si de Ziaristi […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: