Bot cel ce “bifează” tot

10 05 2011

Octavian Bot a schimbat iar partidul. aceasta aproape că nici nu mai e o ştire. doar o face pentru a opta oară. media de rezistenţă a deputatului de Oradea în rândurile unei formaţiuni politice este undeva pe la doi ani şi jumătate. prin PNL a trecut de două ori, asta dacă nu punem la socoteală, tentativele de a părăsi partidul de la “partida” anterioară.

acum ceva timp, un cotidian central a publicat o listă a celor mai mari traseişti politici din Parlament. cam 10% dintre aleşi au schimbat partidul în actualul mandat. culmea, Bot nu apărea pe listă! probabil că mutările lui au năucit până şi maşinăriile care ar fi trebuit să le înregistreze. dacă mergi azi la uşa cabinetului său parlamentar ai face bine să te asiguri înainte că n-ai greşit partidul! mâine, cine ştie…

ca şi în alte rânduri, versatul politician a pus placa migraţiei “pe dreapta”. să fim serioşi! PNL este azi aliatul PSD şi PC, deci e nevoie de ceva tupeu să spui că ai trecut, de fapt, la USL, urmând visul de aur al dreptei. or fi pedeliştii “papagali”,  cum le-a zis Bot la plecare, dar noi nu suntem!

se vede treaba că, în partidul securistului Felix şi în cel al aliaţilor săi, trădarea e la mare preţ. au dovedit-o pe rând: Carp, Tîrle, Hellvig…

până şi şi vechiul prieten a lui Bot, preşedintele PNL Crin Antonescu, părea uşor jenat de noua sa achiziţie. liderul liberalilor a fost extrem de rezervat (fapt neobişnuit pentru el) în momentul în care şi-a prezentat ultima achiziţie politică.

fost primar CPUN, Bot a avut următorul traseu politic: PAC, PL 93, PNL, PNL CD, UFD, AP, PDL, acum PNL. şi unii ne mai amintim cu cât aplomb îi beştelea şi îi miştocărea, acum câţiva ani, şi pe Petru Filip şi pe Ilie Bolojan, desigur cu toţi colegii lor de partid laolaltă.

până să vedem care va fi următoarea staţie de pe traseul politic al celui mai mare călător şi om politic din Bihor, rămâne de văzut care a fost preţul?

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: