Severin

25 03 2011

care ţigani mâncători de gâşte? care cerşetori? ce fonduri europene “ascunse” în cine ştie ce conturi de politician? Adrian Severin, europarlamentar, ex-PSD, ne-a făcut de minunea Europei!

cu prilejul unui stagiu petrecut la Bruxelles, am auzit un politician spunând că, pe durata unui mandat parlamentar, te poţi învârti -cinstit- de 500.000 de euro. lui Severin nu i-a fost deajuns, chiar dacă are deja de două ori mai mult.

crescut la înalta şcoală a: FSN, PSDR şi FDSN, europarlamentarul român a pus botul la şpaga ticluită de un ziar britanic. alţi doi colegi de-ai săi, până la urmă oameni care mai au o brumă de bun simţ, au demisionat imediat după apariţia articolului care îşi propune să deconspire modul în care, prin intermediul aleşilor şi al lobbyştilor, pot fi, şi chiar sunt, influenţate deciziile PE.

dar să revin, crezându-se probabil în România, unde complicitatea dintre politicieni acoperă orice rahat cu o patină de onorabilitate, Adrian Severin nu vrea să plece! cum să plece politicianul de lângă tiparniţa de bani, din centrul nervos al marilor afaceri şi decizii europene! independent, exclus din partid, huiduit de ceilalţi parlamentari, povăţuit de însuşi preşedintele PE, cu jandarmii la uşă… el nu şi nu! neruşinarea a atins culmile disperării! ale disperării noastre. s-ar părea că numai arestat de DNA politicianul român poate fi ţinut departe de “cele sfinte”.

până şi bătrănul Moş Iliescu, cel care a declarat cândva că nu iese din politică “decât cu picioarele înainte” a lăsat-o mai moale. pe Severin cine îl trimite la vestiare?

dacă Europa mai avea nevoie de o dovadă a corupţiei, acest sport naţional în România, Adrian Severin s-a grăbit să o producă. daunele sunt incomensurabile. poate “inocentul” ar trebui exilat. dar unde să o faci? pe o insulă de pe Dunăre? umblă vorba că stânjeniţi de omonimie severinenii s-au gândit să ceară Guvernului aprobările necesare pentru a schimba numele oraşului şi al judeţului lor….

Advertisements

Actions

Information

One response

31 10 2012
Roberto

economică pot fi, de asemenea, numit mentionat ca investiții , deoarece vă permite să Se prepară financiar cu titlu de investiții .
Cel mai bun lucru pentru a finaliza , atunci când va decide pentru
a fi o investiție inteligentă expert este întotdeauna de a contact unul
din numeroasele economice pregătirea întreprinderi firme
ca financiar Planificare Conexiune .}fonduri nerambursabile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: