Fiţuica lu’ Mircea

7 12 2010

S-a împlinit anul de când prezidenţiabilul PSD, Mircea Geoană, s-a sinucis politic, săvârşind o greşală copilărească. În preziua celei mai importante dezbateri televizate dintre cei doi candidaţi de la acea vreme, preşedintele PSD s-a dus acasă la Sorin Ovidiu Vântu.

Dezvăluită de Traian Băsescu, vizita i-a fost fatală “prostănacului”.
Cu ocazia parastasului de un an, mortul politic încă viu de la conducerea Senatului a simţit, aşa tam-nisam, nevoia de a se mărturisi.

Am aflat că Mircea Geoană s-a dus acasă la SOV ca să afle întrebările pregătite de moderatorul dezbaterii TV de a doua zi.

Uluitor! Preşedintele celui mai puternic partid din România, aspirant la cea mai înaltă demnitate a statului, poate să se poarte precum un şcolar de ciclul primar care vrea să “fure” la o lucrare de control!

Amănuntul că Traian Băsescu ar fi aflat şi el temele de dezbatere nu-l salvează pe Mircea Geoană de penibil. Informaţia putea foarte bine să fie o capcană, menită să-l ducă pe preşedintele PSD în pragul “mogulului”. Unde mai pui că scuza asta nu-l scuză. Fiţuica unuia din clasă nu-i face mai puţin vinovaţi pe colegii care încearcă şi ei să copieze.

Nu poţi să nu te cruceşti, văzând cât sunt de copilăroşi politicienii cei mai de sus ai acestei ţări. Rău e că, fiind atât de naivi, nu sunt deloc nevinovaţi. Ei nu vor puterea ca să se joace cu ea, o vor ca sa se joace cu destinele noastre.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: